Outplacement vanuit het onderwijs

Dynamisch Bureau heeft voor outplacement veel opdrachtgevers vanuit het onderwijs. Leerkrachten, docenten of schooldirecteuren vinden binnen onze outplacementtrajecten een mooie volgende loopbaanstap.

Kennis van het onderwijs

We weten wat er in het onderwijs speelt en kunnen daardoor goed met jou meedenken over de volgende stap in jouw loopbaan. Onze kennis zetten we zoveel mogelijk voor je in zodat jij snel een nieuwe baan vindt die optimaal aansluit bij jouw talenten en salariswensen.

Helderheid krijgen

Om je volgende loopbaanstap scherp te krijgen, heb je gesprekken met je vaste coach van Dynamisch Bureau en krijg je allerlei opdrachten aangereikt om meer inzicht te krijgen in jouw talenten, persoonskenmerken en wensen.
Daarnaast kan je gebruik maken van ons uitgebreide portaal met diverse testen, zoals de TMA Talentenanalyse, competentietesten en een interesseanalyse. Op deze manier wordt je doelstelling helder: wat de volgende stap in je carrière is, wat je motivatie daarvoor is en waarom je daarvoor geschikt bent.

Doelstelling presenteren

In outplacement besteden we veel aandacht aan het presenteren van je doelstelling. Pas als je het presenteren van jouw doelstelling in de vingers hebt, gaan we door naar de volgende fase in het traject waarin je onder andere oriënterende netwerkgesprekken zal voeren met potentiële werkgevers. Zo kun je jezelf optimaal op de kaart zetten!

Jobmarketing

Jobmarketing staat in het teken van netwerken en solliciteren. Denk aan het aanpassen van je cv, schrijven van sollicitatiebrieven, je LinkedIn profiel en eventuele andere social media inzetten, oefenen met gesprekken (indien gewenst met video-opname), en het netwerken zelf.

Het resultaat is een baan waar jij helemaal op je plek zit. Dat is waar wij samen voor gaan!

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen en hoe jouw outplacementtraject eruit kan zien?

Ontvang het gratis E-book

  • Ontvang het gratis E-book "3 waardevolle tips om zo goed mogelijk uit je ontslag te komen" en regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk!