Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

gesprek

Outplacement Amsterdam

Dynamisch Bureau coacht mensen op het gebied van outplacement, re-integratie en talentmanagement. Ook in de regio Amsterdam valt Dynamisch Bureau op door de mens- én resultaatgerichte aanpak. Al onze coaches hebben een passie voor “mensenwerk”. Want wat wij het liefste doen, is mensen verder helpen. Voor een outplacementtraject ben je bij ons dan ook aan het juiste adres.

Om duurzame resultaten te boeken in onze trajecten, hechten we veel waarde aan zelfsturing, eigen regie en het benutten en ontwikkelen van je eigen talenten. Die duurzame resultaten boeken wij onder andere door het stellen van veel vragen. Hierdoor kom je tot zelfinzicht en ontdek je jouw innerlijke kracht en jouw “innerlijk kompas” waarop jij kan vertrouwen. Wij streven ernaar dat je zóveel leert van het traject, dat je daar de rest van je loopbaan profijt van hebt.

Ons team

Het team van Dynamisch Bureau bestaat uit zelfstandig ondernemers. En, zoals het goede ondernemers betaamd, zijn wij allen “geboren netwerkers”. Daardoor hebben wij een uitgebreid netwerk, dat we voortdurend inzetten om de juiste baan te vinden voor onze cliënten. Naast bekendheid met de arbeidsmarkt in de regio Amsterdam, hebben we een groot netwerk van werkgevers waar mensen tijdelijk of vast geplaatst kunnen worden. We zijn ook aangesloten bij diverse netwerkclubs, zoals BNI. De profielen van onze cliënten delen wij regelmatig via social media. Zo hebben wij al veel mensen onder onze begeleiding succesvol aan een ander werk geholpen.

Ben je op zoek naar een outplacementbureau in regio Amsterdam en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Bel ons op 020 82 08 224 of mail naar info@dynamischbureau.nl voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Of laat hier je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op: