‘Het vergt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent.’

Twan Fenger

Willemien van Hylckama Vlieg

Coach / TMA talent professional

“De wereld verandert snel en iedere dag komen er veel prikkels op je af. Voordat je het in de gaten hebt, doe je mee aan de ‘ratrace’ en verlies je jezelf uit het oog. Dit is mij in ieder geval wél overkomen.

Van kinds af aan was ik al erg gericht op anderen en op mijn omgeving. Een heel mooie eigenschap, maar ik was hier wel erg goed in geworden. Uiteindelijk heeft het rond mijn dertigste tot een flinke burn-out geleid. Dat was heftig om mee te maken. Nu kan ik zeggen dat het echt een keerpunt in mijn leven is geweest. Ik liep aan tegen vragen als: “Wie ben ik eigenlijk?” en “Wat wil ik nu écht?”.

Onder begeleiding van een coach ben ik ‘in het diepe gesprongen’ en langzaam vond ik mezelf terug. Een leerzaam proces waarin ik ontdekte dat de baan in de gezondheidszorg die ik destijds had, niet goed paste bij mij. Dit was het moment dat ik ervoor koos het over een andere boeg te gooien en me om te laten scholen tot life & loopbaancoach.Inmiddels heb ik mijn coach-toolkit aangevuld met: Voice Dialogue, Geweldloze Communicatie, Transactionele Analyse, Systemisch Werk, Coaching bij Stressklachten en Burn-out.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling en een carrièreswitch maken, het klinkt zo eenvoudig. Maar uit eigen ervaring weet ik dat het moed vergt om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent.

Het is vaak geen eenvoudige route om af te leggen. En juist op dit pad loop ik als loopbaancoach graag een stukje met je mee, zodat ook jij je koers in je werk en in je leven (opnieuw) vindt.

Bij Dynamisch Bureau willen we graag dat ieder mens een kans krijgt om zich te ontwikkelen, om te groeien en om te kunnen doen wat écht bij hem of haar past. Ik sta hier volledig achter en ik voel me dan ook bij Dynamisch Bureau als een vis in het water.”