‘Leef vanuit je verbeelding, niet vanuit je geschiedenis.’

Monica Scheffer

Sandra Woelders

Loopbaancoach / TMA talent professional / Spoor 2 begeleider

“Ik geloof in ‘bewust leven’ en dus bewuste keuzes maken: kiezen voor dingen die jou energie geven omdat ze bij je passen. Bij je persoonlijkheid, waarden, drijfveren en talenten. Ook geloof ik dat je het gelukkigst bent als je jezelf helemaal accepteert zoals je bent. Dat is een proces waar ik zelf ook voortdurend mee bezig ben, en dat lukt de ene dag beter dan de andere :).

Na mijn studie Psychologie ben ik 15 jaar in het bedrijfsleven werkzaam geweest. Door mijn werk als manager van teams kwam ik erachter dat ik veel energie krijg van het coachen van mensen. Ik heb een aantal jaar geleden daarom een opleiding tot coach en loopbaancoach gedaan en ben gestart als zzp-er.

Ik pas in mijn coaching verschillende principes toe van Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Ook werk ik veel met de Geweldloze Communicatie, systemische opstellingen, Transactionele Analyse en mindfulness.Als loopbaancoach ben ik oplossingsgericht, enthousiast, empathisch en beschik ik, door mijn achtergrond in het bedrijfsleven, over een breed netwerk in de regio Amsterdam.

Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met hele diverse achtergronden. Ik kan je helpen te ontdekken wat echt bij je past qua functie en in welke omgeving jij het beste tot jouw recht zou komen.

Naast mijn werk als (loopbaan)coach ben ik ook gecertificeerd stress counselor en vind het fijn om je handvatten te kunnen bieden ter vergroting van jouw interne veerkracht. Samen gaan we aan de slag met zowel de fysieke als de mentale elementen die zorgen voor meer balans in je leven. Met als doel het ontwikkelen van andere gedrags- en denkpatronen zodat je je blijvend vitaal en energiek voelt.

Via mijn netwerk ben ik terecht gekomen bij Dynamisch Bureau en er was gelijk een klik. De manier van werken van dit bedrijf, dat net een stapje extra doen, spreekt me enorm aan. Ik vind het fijn dat ik omringd ben door collega’s die van elkaar leren en elkaar inspireren. Dynamisch Bureau staat voor “leef je talent”. Dat onderschrijf ik helemaal. Ik vind het prettig dat wij als coaches ook bewust worden ingezet op onze talenten. En dat ik daarmee jou optimaal kan ondersteunen!”