‘What makes you tick?’

Monica Scheffer

Nienke Douma

Coach / TMA talent professional / Neurofeedback trainer

“Ik zie altijd de talenten van mensen om mij heen. En ik zet me er graag voor in dat mensen werk vinden waarin hun talenten het best tot hun recht komen en de wereld een beetje mooier wordt. Het werk bij Dynamisch Bureau is mij dan ook op het lijf geschreven.

Al in mijn jeugd heb ik geleerd dat het belangrijk is je werk met plezier te doen. Mijn ouders hadden een drogisterij. En sinds mijn moeder alle personeelsleden vroeg naar hoe hun werk nog leuker kon worden, zag ik deze mensen veranderen. Ze kregen eigen taken en verantwoordelijkheden en zetten zich meer in voor de winkel. Dat maakte dat mijn ouders tijd hadden voor andere dingen. En de winkel draaide steeds beter. Als medewerkers werk doen waar ze het beste in zijn, is de effectiviteit groot, de energie positief en de resultaten uitstekend.

Al ruim 20 jaar begeleid ik mensen met veel plezier in hun loopbaan om bewuste keuzes te maken en zich verder te ontwikkelen.

We zijn tenslotte heel wat uren aan het werk: It better be good!

Mijn aanpak is: afstemmen met wat je hoofd wil, luisteren naar wat je hart verteld en dit uitvoeren met je handen. Vanzelfsprekend is het hierbij belangrijk haalbare doelen te stellen.

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in Deep Democracy. Daardoor heb ik geleerd naar alle stemmen in mezelf te luisteren en de stem van de minderheid serieus te nemen. Luisteren naar alles wat belangrijk is, voordat we in actie schieten gebruik ik ook in de coaching. Zo maak je samen met mij weloverwogen keuzes en vind je werk wat bij je past!

Sinds ik zelfstandig ondernemer ben, maak ik bewust keuzes in welke klussen ik aan wil nemen en voor welke organisaties ik wil werken. Het voelt goed om voor Dynamisch Bureau te werken, omdat bij hen de mens voorop staat. En ik hier samen met jou kan onderzoeken hoe jij je “talent kan leven”.