“Een pad ontstaat door erop te lopen.”

Monica Scheffer

Monica Scheffer

Loopbaancoach / TMA talent professional / Spoor 2 begeleider / Neurotrainer

“‘Een pad ontstaat door erop te lopen’. Dit is al jaren mijn motto en ik blijf daar steeds op terugkomen. We kunnen een doel, een richting hebben, alleen op wat er in ons leven gebeurt, hebben we over het algemeen weinig tot geen invloed. Wat op ons pad komt, hebben we dus ‘mee te dealen’. Of we willen of niet, het is zoals het is.

Ik zie de situatie die er is als vertrekpunt. Een vertrekpunt om weer nieuwe stappen te zetten en met elke stap wordt duidelijker waar het pad heen gaat. Op dit pad begeleid ik jou graag als jouw reisgenoot. Met aandacht voor wat er is en wat er bij jou speelt.

In 2020 publiceerde ik het boek ‘Ik blijf liever thuis, netwerken voor introverten’. Als afgestudeerd jurist heb ik lange tijd voor gemeenten gewerkt. Dat pad werkte op een gegeven moment niet meer voor mij en toen ben ik gestart als zelfstandig loopbaancoach. In die tijd heb ik, met mijn introverte aard, leren netwerken. Mijn eigen worsteling en de worsteling die ik bij mijn introverte coachees zag om te netwerken, inspireerde mij dit boek te schrijven.

 

In mijn begeleiding zet ik de mens op de eerste plaats. Ik werk toe naar een situatie waarin jij zo veel mogelijk op eigen benen komt te staan en zelfstandig verder kan.

De warme en positieve insteek van Dynamisch Bureau spreekt me erg aan. Dat is ook de reden dat ik me heb aangesloten. Ik help je graag je talent te leven!”

Welkom op mijn locatie:

De Compagnie, Geestbrugkade 32, 2281 CX Rijswijk