“Tijdelijkheid die blijft.”

Marion-Plugge

Marion Plugge

Coach / TMA talent professional

Mensen fascineren mij enorm, het is niet voor niets dat ik ooit sociologie ben gaan studeren. Coachen is daarbij mijn lust en leven: ik raak van elk gesprek geïnspireerd en neem er zelf ook altijd iets van mee.

Ik kom uit een gezin met vijf kinderen. Ik ben de oudste en geboren en getogen in Den Haag. Ik heb inmiddels 2 volwassen kinderen waar ik dol op ben. Ik woon sinds 1974 in Rotterdam. Dit is een stad naar mijn hart, ik ervaar hier duidelijk de mentaliteit van “niet lullen maar poetsen” die mij op het lijf geschreven is.

Jarenlang heb ik bij de rijksoverheid gewerkt in diverse functies: als organisatieadviseur, (interim) manager en management development adviseur. Daarnaast heb ik rijkstrainees en managers gecoacht.

Ik heb diverse opleidingen op het gebied van coaching gevolgd, waaronder die van de School voor Coaching, de opleiding tot bezielingscoach en de opleiding van Intercoach, dit is coaching van en door (rijks)ambtenaren.

Het werken bij de rijksoverheid vond ik heel plezierig; de maatschappelijke betrokkenheid en het werken aan relevant beleid spreken mij nog altijd aan.

Ik ben destijds begonnen bij “milieu”, dat onderwerp heeft nog steeds mijn grote interesse. Echter, ik heb ook de nadelen van het werken bij de rijksoverheid aan den lijve gevoeld: de bureaucratie, hiërarchie en soms machtspelletjes. Ik heb een bewuste keuze gemaakt om uit dit werk te stappen en me alleen op coaching te richten.

Jouw coachvraag is de start van onze reis. Ik loop een eindje met je mee. Ik wil je graag iets mee geven waar jij de rest van jouw leven profijt van hebt, daarom: “tijdelijkheid die blijft”.

Alle antwoorden op jouw vragen zijn in jou zelf aanwezig. Ik luister met aandacht. Ik stel vragen en vraag net zo lang door tot we de kern van jouw verhaal te pakken hebben. Ik doe dit met respect, vanuit mijn hart en met heel veel plezier.

Ik ben praktisch ingesteld, heb inlevingsvermogen en ben vertrouwenwekkend. Humor en creativiteit zet ik graag in.

Ik ben blij deel uit te maken van het team van Dynamisch Bureau. Het motto: “optimale inzet van talent” spreekt me aan, ik voel me daarbij thuis. Bovendien is het fijn deel uit te maken van een team, van elkaars kennis en kunde in samenwerking gebruik te kunnen maken. Doel is uiteindelijk dat mensen weer op eigen kracht verder kunnen.

Welkom op mijn locatie:

Ringdijk 155, 3052 KT Rotterdam