‘Weten is niet genoeg: we moeten het toepassen. Willen is niet genoeg: we moeten het doen.’

Karin

Lourens Touwen

Coach / TMA talent professional

“We willen leuk werk doen, misschien zelfs goed of mooi werk. We willen iets presteren. En het liefst zouden we willen dat ons werk ons gelukkiger maakt. Maar hoe doe je dat? Wat is een verstandige, evenwichtige manier om naar werk te kijken om vervolgens dit werk ook te vinden?

Als coach begeleid ik jou bij je zoektocht om op jouw werk- en loopbaanvragen een antwoord te vinden afgestemd op jouw levensfase.

Dit doe ik door met jou in “het echte” gesprek te stappen. Door actief luisteren en de juiste vragen stellen, spiegelen en confronteren breng ik je in contact met je “beweegredenen” en met je blokkades. Ook door het doen van oefeningen. Creativiteit, oplossingsgerichtheid, humor en verbindend werken zijn belangrijk voor mij als coach.

Ik heb o.a. een post hbo-opleiding tot loopbaanprofessional en een post hbo-opleiding tot coach afgerond. Eerder al deed ik (post) HBO en Masterstudies op het gebied Human Resource Management en Bedrijfskunde.

Voor mijn carrièreswitch tot loopbaancoach deed ik werkervaring op in verschillende functies op het gebied van Mens, Werk en Ontwikkeling. Dit mensenwerk is ruim 30 jaar de rode draad in mijn werkzame leven.Ik heb daardoor veel mogen ervaren, zien en voelen wat werk met mensen en hun ontwikkeling doet. En hoe eenieder daar zijn eigen weg in zoekt. Soms met vallen en weer opstaan. Ook ik persoonlijk.

Ervaring heb ik als coach o.a. met het begeleiden van deze zoektocht bij anderen, de overstap in nieuwe en andersoortige functies en/of rollen en het zelfstandig ondernemer worden. Maar ook bij het terugkomen vanuit burn-out situaties of andere medische- of psychische beperkingen.

Dynamisch Bureau biedt voor mij een platform om als zelfstandige ook de verbinding aan te gaan met een groep van enthousiaste collega’s. En we gaan met zijn allen voor hetzelfde: dat jij plezierig, goed en zinvol kan werken!”