“Volg je hart want dat klopt”

Karin

Liza Glandorf

Coach / TMA talentprofessional / Spoor 2 begeleider

“Vaak maken we keuzes vanuit het hoofd, vanuit onze ratio; ‘Ik moet wel genoeg geld verdienen’ of ‘Deze baan wordt mij aangeboden en dat is toch echt een kans’. Maar hoe voelt die nieuwe baan of de stap die je gaat zetten? Maak je deze keuze omdat je het graag wilt en het goed voelt? Of omdat het van je verwacht wordt en dat je van jezelf vindt dat het moet? Doe wat goed voelt en bij jou als persoon past.

Toen ik jong was werd mijn moeder ernstig ziek en zij kwam te overlijden. Hierdoor moest ik als kind al snel zelfstandig worden. Ik was gewend mijn eigen boontjes te doppen en zei steeds tegen mezelf ‘hop, niet piepen maar doorgaan’. Hierdoor heb ik mijn gevoel lange tijd uitgeschakeld en vind ik het juist belangrijk bij gevoelens stil te staan in de coaching.

Als opgeleid HR-professional en loopbaancoach heb ik jarenlang kennis en ervaring opgedaan bij diverse organisaties en branches zoals in het onderwijs, de zorg, techniek en hospitality. Door mijn brede ervaring kan ik goed inspelen op diverse vraagstukken van ‘werk en re-integratie’ en hoe dit samen kan komen met jouw vraagstuk.

Daarnaast heb ik als loopbaancoach verschillende coachees begeleid in 2e spoor trajecten, uitgebreide loopbaanvraagstukken maar ook kortdurende coach trajecten.

Betrouwbaarheid, doelgerichtheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen zijn woorden die mij typeren.

In de begeleiding vind ik het belangrijk dat jij jouw kansen benut en dat we samen de mogelijkheden gaan onderzoeken in plaats van te kijken naar ‘wat kan er niet’. In het coach traject is het noodzakelijk dat we een open gesprek voeren en de basis hiervoor is een vertrouwensrelatie tussen ons. Om hier te komen is het van belang dat je een goed gevoel hebt bij mij en op je gemak voelt, zodat je samen stappen kan zetten. Deze stappen zijn doelgericht maar in je eigen tempo.

Ik ben blij dat ik ben aangesloten bij Dynamisch Bureau. Hierdoor krijg ik de kans om een bijdrage te leveren aan het gezamenlijke doel dat iedereen een kans krijgt zich te ontwikkelen en te bloeien, authentiek te zijn en te doen wat bij hem of haar past. Samen met de andere coaches dragen we kennis over, inspireren we elkaar en hebben met elkaar een groot netwerk. Hier pluk niet alleen ik, maar jij ook de vruchten van!”