‘Een pas op de plaats, helpt je vooruit.’

Karin

Karin Kleijwegt

Loopbaancoach / TMA talent professional / Spoor 2 begeleider

“Als je niet meer je oude werk wilt of kunt doen, dan is het goed om eens stil te staan bij de volgende stap. Want wat wil of kun je (nog) wel? Ik help je graag om bewust stil te staan en antwoorden te vinden. Vandaar: ‘Een pas op de plaats, helpt je vooruit.’Zelf heb ik ook meegemaakt dat ik gedwongen werd een andere keuze te maken in mijn loopbaan. Door een reorganisatie in 2016 veranderde mijn functie als HR adviseur. Diep van binnen wist ik dat ik niet gelukkig zou worden van deze nieuwe functie. Ik volgde mijn hart en pakte de kans om loopbaancoach te worden.

In 2002 ben ik begonnen in de arbeidsbemiddeling. Ik heb jaren gewerkt als intercedent bij een uitzendbureau en later als accountmanager bij een detacheringsbureau. Toen ik mij meer wilde specialiseren op het gebied van personeelsmanagement heb ik een studie Human Resources (HR) gedaan om ben daarna als HR-adviseur aan de slag te gaan. Eerst bij PostNL en in 2013 maakte ik de overstap naar de gemeente Almere waar ik gedeeltelijk nog steeds werk.

Om het vak van loopbaancoach helemaal in de vingers te krijgen, heb ik onder andere een hbo-opleiding tot loopbaancoach gevolgd. Inmiddels heb ik al veel mensen naar tevredenheid geholpen in hun volgende carrièrestap. De combinatie van mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling, Human Resources en loopbaancoaching, maakt dat ik een pragmatische, arbeidsmarktgerichte loopbaancoach ben. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van medewerkers in Van Werk Naar Werk trajecten, re-integratie-, outplacement en vrijwillige mobiliteitstrajecten. Ik vind het waardevol om meer dan alleen een praktische bijdrage te leveren aan jouw begeleidingstraject. Het spreekwoordelijke “kwartje laten vallen”, zie ik als mijn missie!

Ik heb mij aangesloten bij Dynamisch Bureau omdat de loopbaancoaches van Dynamisch Bureau samen meer weten dan alleen. We motiveren, informeren en inspireren elkaar. Dit brengen wij over op jou! Ook hebben wij samen een groot netwerk van organisaties waar jij mogelijk een nieuwe start kunt maken. Mooi om zo ook samen resultaten te boeken!”