“Volg je hart want dat klopt.”

Edith Hählen

Jessica Boonekamp

Loopbaancoach / TMA talent professional

Dat ons werkende leven voldoening geeft, vind ik erg belangrijk. Dat we ons potentieel, talenten en gedrevenheid kunnen benutten en vooral ook ‘volgen’ wat ons innerlijke kompas ons ingeeft. Ik begeleid je graag als coach van Dynamisch Bureau zodat je fluitend naar je werk kan gaan.

En zeg nou eerlijk wie wil dat nu niet? En het kan echt, alleen soms ben je wat verder verwijderd geraakt van wie jij in wezen bent. Dat doet iets met je zelfvertrouwen. Dan is het tijd te ontrafelen waar jij ook alweer echt goed in bent en wat je graag doet. Als je die vragen beantwoord hebt, kunnen we door naar de volgende stap, dat is onderzoeken welke rol daar voor jou past. Ik kan je leren voelen in jezelf of je een ‘ja’ of een ‘nee’ voelt. Ik kan goed de vertaling maken naar competenties en met mijn ervaring functies benoemen waarvoor je zou kunnen gaan. Ik help je met aantrekkelijk formuleren van jouw richting, zodat jij jezelf goed kunt ‘verkopen’.

Ik houd van mensen en alles wat hen beweegt. Mijn interesse in het vak van loopbaancoach is gedurende mijn loopbaan ontstaan. Ik ben arbeidsjuridisch geschoold en heb dit vak 20 jaar van alle kanten ervaren. Ik weet veel van het bedrijfsleven, organisaties, leiderschapsontwikkeling en heb een groot netwerk. Ik weet wat nodig is om te kunnen floreren als organisatie, team en als mens daarin. Daar draag ik graag middels coaching mijn steentje aan bij.

Ongeveer 10 jaar geleden begon ik medewerkers juridisch bij te staan bij hun ontslag. Ik ontdekte dat een einde aan het dienstverband ontstaat door de meest uiteenlopende redenen, maar meestal toch omdat de rol niet echt meer past bij de medewerker. Dan gaat de ‘schoen’ wringen. En dat mag toch ook? We blijven niet altijd dezelfde, we groeien, ontwikkelen en krijgen in verschillende levensfase verschillende behoeften. En toch ontdekte ik dat het verlies van werk grote impact heeft op mensen en dit gepaard kan gaan met allerlei emoties en negatieve gedachten. Van “ben ik wel goed genoeg?” tot “komt het nog wel goed met mij?”. En na verwerken van wat er was, ontstaat vaak ook de behoefte aan verandering en een nieuw perspectief.

Ik ben naast coach en organisatieontwikkelaar, moeder van een gecombineerd gezin met 4 pubers. Ik houd ontzettend van onze kinderen. Ook hen begeleid ik met veel geduld en eindeloze liefde. Ik ben samen met mijn zielemaatje Bart met wie ik dit avontuur aan ga. Wij hebben samen ook een air BNB: ‘Berries and Beans’.

Ik ben heel blij dat ik me heb aangesloten bij het groeiend Dynamisch Bureau, omdat ik het een professionele club met mensen vind, waar we bruisende energie delen en vakkennis uitwisselen.

Wil jij fluitend naar je werk? Ik begeleid je er graag bij!

Welkom op mijn locatie:

Westeinde 19, 2275 AB Voorburg