Zonder verandering geen groei.’

Eveline de Vos

Jacqueline Leemkuil

Loopbaancoach / TMA talent professional / Spoor 2 begeleider

“Graag help ik mensen bij veranderingen in hun loopbaan. Dat ik zelf erg van verandering en afwisseling houd, zie je terug in mijn loopbaan. Ik heb veel verschillende functies in verschillende branches bekleed. Waaronder systeembeheerder, boekhouder, HR-adviseur en zakelijk fondsenwerver. De kennis, het netwerk en de ervaring die ik in dit werk en bij verschillende opleidingen heb opgedaan, zet ik graag in voor jou.

Ook privé heb ik ervaring met andere omgevingen en culturen. Ik ben geboren in Apeldoorn en mijn eerste schooldag was in Suriname. Op mijn zevende verhuisden we naar de Veluwe, op mijn 14e naar Limburg, op mijn 15e naar Utrecht en later, op mijn 35ste naar Zuid-Holland. Al die omgevingen hebben ervoor gezorgd dat ik verschillende situaties goed kan inschatten en me makkelijk in jouw situatie kan verplaatsen.Als loopbaancoach stel ik vragen, vraag ik door en durf ik je te confronteren.

Ik kijk met jou naar de vraag achter de vraag. Ik ben praktisch en doelgericht en zet graag mijn grote netwerk voor je in, en uiteraard ook het netwerk van mijn collega’s bij Dynamisch Bureau.

Ik heb vaak creatieve ideeën en zal het beste van mezelf geven om het traject tot een goed gevolg te brengen. Ik streef altijd naar meer en beter en ken heel goed de uitdaging om tevreden te zijn met wat er wél is.

Mijn ervaring is: als ons iets makkelijk afgaat, waarderen we dat minder. Pas als we ergens moeite voor moeten doen en het lukt, dan zijn we trots op onszelf. Toch zit je talent juist in het stuk wat je makkelijk afgaat. Ik ga graag met jou aan de slag om te ontdekken wat dat bij jou is.

Als kind leer je “hoe het hoort”, maar werkt dat nog steeds voor jou? Samen gaan we kijken wat nú voor je werkt. We hebben o.a. gesprekken op kantoor of wandelend, ik bied je oefeningen en ik inspireer je met vacatures, podcasts en artikelen.

Dynamisch Bureau werkt mét en voor hoger opgeleiden, dat spreekt mij erg aan. Als zelfstandige is het heel fijn om deel uit te maken van een team. We werken goed samen zodat jij werk vindt dat bij je past. Ik ga ook graag met jou aan de slag om dit te bereiken!”