‘I am the master of my fate, I am the captain of my soul.’

Cees Eenhoorn

George Lim

Coach / TMA talent professional / Spoor 2 begeleider

“Ik heb altijd met grote bewondering naar de uniekheid van de mens gekeken. In mijn ogen is iedereen anders, met uiteenlopende karaktertrekken en een eigen pure “ik”.

Onze authenticiteit is één van de wonderen van het leven. Om je eigen krachten te kunnen benutten, je eigen unieke kwaliteiten in te kunnen zetten en je authentieke zelf te kunnen zijn, moet je jezelf goed kennen. Je moet je krachten kennen, maar ook zeker je zwakheden en valkuilen.

Mijn missie als coach is om er samen met jou voor te zorgen dat jij jezelf beter leert kennen en de schoonheid van je authenticiteit leert waarderen. Als je jezelf beter leert kennen en je unieke krachten herkent én gebruikt, wordt je leven een stukje rijker. Hoe meer mensen dat gaan ervaren, hoe mooier de wereld eruit gaat zien.

Nu vraag je je misschien af waar míjn krachten en kwaliteiten dan liggen? Die deel ik uiteraard graag met je, voordat ik die van jou leer kennen.

Ik heb een achtergrond in Beleid en Management op het gebied van gezondheidszorg. Daarna specialiseerde ik me in Health Economics, Policy and Law en Management op het gebied van HR en verandering. Een mooie basis, maar mijn interesse in het brengen van een verandering ging verder dan dat.

Zodanig verder, dat ik een paar jaar later een coachingsopleiding en meerdere trainingen op het gebied van Geweldloze Communicatie afrondde. Ik heb niet alleen maar met mijn neus in de boeken gezeten. Een groot deel van mijn tijd bracht ik sportend door.

Ik stel me zo voor dat je ook benieuwd bent wat voor soort coach je voor je hebt. In mijn coaching ben ik empathisch, doortastend en resultaatgericht. Verbinden door middel van heldere communicatie vind ik belangrijk. Als (top)sporter leerde ik om door te zetten als het tegenzit. Die mentaliteit komt nog iedere dag goed van pas, ook als coach. Dat zorgt er – in combinatie met sociale en verbindende kwaliteiten en een analytische blik – voor dat collega’s mij typeren als een sociale koffiedrinker en een hardwerkende denker en doener.

Naast mijn werk als beleidsadviseur in de zorg en als klimcoach, geef ik mijn persoonlijke coachmissie verder vorm bij Dynamisch Bureau. Daarin hoop ik jou – en vele anderen – te helpen om jezelf volledig te ontdekken en waarderen, waardoor je meer uit je leven kunt halen en er enorm van kunt genieten. Iedere dag opnieuw.”