“Ken jezelf, leef jouw unieke missie”

conny-van-leeuwen-baart-loopbaancoach

Dominique van Wingerden

Coach / TMA talent professional

“Ik geloof dat we allemaal, 1-voor-1 een unieke missie hebben. Een combinatie van onze verlangens, talenten en drijfveren. Zodra we ons hoofd gaan gebruiken om uit te voeren wat ons hart ons ingeeft, bouwen we samen aan een liefdevollere wereld.”

Om tot deze inzichten te komen, moest ik zelf diep door het stof. Tijdens mijn promotieonderzoek op de universiteit raakte ik burn-out. Ik zat midden in de ratrace en leidde een leven waarvan ik dacht dat van me verwacht werd. Een leven waarin de focus lag op wat ik presteerde – ik leefde vooral in mijn hoofd.

Na mijn master HRM en verschillende wetenschappelijke onderzoeken binnen het veld van arbeids- en organisatiepsychologie en talentmanagement, startte ik een professionele coachopleiding. In de verbinding van het 1-op-1 werken, voelde ik me eindelijk thuis. Ik had mijn eigen missie gevonden!In de jaren erna heb ik me intensief geschoold in het coachvak.

Ik volgde verdiepende opleidingen op het gebied van stress counseling, ademtherapie, voice dialoque, systemisch werken en mindfulness. Inmiddels heb ik ruime ervaring in het werken met mensen die na een intense periode (zoals een burn-out) weer aan het werk willen.

In de jaren erna heb ik me intensief geschoold in het coachvak. Ik volgde verdiepende opleidingen op het gebied van stress counseling, ademtherapie, voice dialoque, systemisch werken en mindfulness. En inmiddels heb ik ruime ervaring in het werken met mensen die na een intense periode (zoals een burn-out) weer aan het werk willen.

Als coach ervaar ik diepe voldoening in het begeleiden van mensen naar werk dat écht bij ze past. Cliënten beschrijven mij als een warm en oprecht betrokken coach die snel patronen blootlegt. Mijn coaching is kernachtig, oordeelloos en pragmatisch.

Omdat “werk dat écht bij mensen past” de kern is van de begeleiding van Dynamisch Bureau, heb ik me met veel plezier aangesloten. Het is mijn passie om samen met jou op ontdekking te gaan wat jouw roeping is en hoe je deze kunt verwezenlijken. Zodat jij jouw missie gaat leven!”

Dominique begeleidt graag ondernemers: ga naar pagina ondernemerscoaching.