“Don’t be afraid to fail, be afraid not to try.”

conny-van-leeuwen-baart-loopbaancoach

Conny van Leeuwen-Baart

Loopbaancoach / TMA talent professional / Spoor 2 begeleider / Neurotrainer

“Op een bepaald moment in je leven, kan het zomaar gebeuren dat je denkt: “Is dit het nu?” en “Wil ik dit wel blijven doen tot mijn pensioen?” Misschien ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je werk voor meer energie, balans of zingeving. Ik herken je positie. Soms is het tijd om bewust te kiezen voor een nieuwe weg.

Als coach vind ik het belangrijk om op een positieve, toekomstgerichte manier jouw loopbaanvraag te benaderen. De onderliggende drijfveren, je motivatie en jouw talenten te leren kennen. We bekijken je energiegevers en energielekken zodat ook jij werkt in een omgeving en functie waar jouw talenten het beste tot zijn recht komen.

Jij staat centraal gedurende het traject, zodat jouw onderliggende drijfveren en talenten achterhaald worden. Samen werken we aan een succesvol resultaat van jouw zoektocht, “hands-on” en praktisch toepasbaar.

We werken eraan dat je sterker in je schoenen staat en jezelf met meer zelfvertrouwen hebt en jezelf met meer zelfvertrouwen presenteert.

Ik vind het belangrijk om kleine stapjes te maken naar jouw gewenste doel. Je kunt meer dan je zelf misschien denkt. Als jij een positieve stok achter de deur zoekt, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Zelf heb ik jarenlang gewerkt in de financiële dienstverlening in een grote diversiteit aan functies. Soms met vallen en opstaan, soms met onzekerheid, maar even zo vaak met de mogelijkheid voor een fikse uitdaging. Maar dan komt er een moment dat je denkt: “Pas ik nog wel in de financiële dienstverlening en past de financiële dienstverlening nog wel bij mij?” En aangezien het antwoord “nee”: was, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die heb ik sinds enkele jaren gevonden in de loopbaancoaching.

Achteraf bezien hebben al deze facetten in het arbeidsproces me veel geleerd en gemaakt dat ik durf te zeggen: “Don’t be afraid to fail, be afraid not to try.”

Ik heb me verbonden aan Dynamisch Bureau vanwege de persoonlijke aanpak en de doelstelling. Wij leveren maatwerk zodat talenten optimaal worden benut en we een positieve bijdrage leveren aan mensen hun werk en loopbaan. Het inzetten, benutten en versterken van talenten van eenieder vind ik erg belangrijk. Daarnaast is het prettig om samen te werken in een team van professionele loopbaancoaches.”

Welkom op mijn locaties:

G. de Blankenlaan 17, 2351 EM Leiderdorp