‘Geluk is afhankelijk van de van de manier waarop wij die zien.’

Atie van Gennip

Atie van Gennip

Coach / Neurofeedback trainer / TMA talent professional, ook voor teams

“Als kind uit een groot gezin ben ik gefascineerd door de verschillen tussen mensen en de effecten van hun gedrag. Over heel wat gebeurtenissen hebben we geen zeggenschap, maar we hebben wel een keuze hoe we reageren op deze gebeurtenissen.Een verandering, zoals binnen jouw loopbaan, stelt jou voor de vraag: wat ga ik nu doen? Zoals ik dat ook zelf meerdere keren heb meegemaakt in mijn leven.

Mijn thuissituatie verandert, de maatschappij stelt andere eisen, ik word ergens gevraagd te komen werken, elders stopt het werk, ik volg opleidingen, wordt een senior qua werkervaring en leeftijd. Kortom: alles verandert.

Ik ben breed opgeleid: pedagogiek, Gordon, Voice Dialogue, sociocratie, Geweldloze Communicatie, Transactionele Analyse en systemisch werken. Zo ben ik als jonge meid begonnen als groepsleidster en werk ik nu als loopbaancoach bij Dynamisch Bureau en als trainer.

Ik heb mij ingezet voor het versterken van communicatieprocessen, eerst in gezinnen, later in het bedrijfsleven, het onderwijs en binnen de overheid. Daarnaast heb ik professionals begeleid in hun leiderschap, zowel in groepen als individueel.

Met plezier begeleid ik mensen in hun werk en leven, in het stellen van de juiste vragen en het onderzoeken wat mogelijke antwoorden zijn. Met respect voor je verleden, benoemen wat jou nu inspireert en motiveert. Erkennen wat er is en verkennen wat de mogelijkheden zijn. Zodat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan en de wereld kennis laat maken met dat wat jij nu te bieden hebt. Zo kun jij voor je eigen geluk gaan staan.”