Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Eindhoven

040 820 09 76

Regio Amsterdam

020 82 08 224

Ons team over teamspirit

In april bestond Dynamisch Bureau 12,5 jaar. Voor mij een extra feestelijk moment. Na een periode waarbij Dynamisch Bureau voornamelijk werk opleverde voor mezelf, komt er sinds een aantal jaar een toenemend aantal opdrachten binnen. Ik kan de opdrachten al een tijd niet meer alleen aan.

Meer opdrachten betekent groei van ons team. Steeds meer coaches sluiten zich aan bij Dynamisch Bureau. Als eigenaar van Dynamisch Bureau vind ik het belangrijk mijn steentje bij te dragen aan onze ‘teamspirit’. Een mooi moment om een paar van onze coaches te vragen:

“Wat betekent ‘teamspirit’ voor jou?

monica Monica Scheffer, loopbaancoach“Teamspirit betekent voor mij dat je samen meer voor elkaar krijgt, door samen te sparren en eerlijke feedback te geven. Als zelfstandig ondernemer doe je veel alleen. Het is dan heel fijn om deel uit te maken van een team, zoals bij Dynamisch Bureau. Daar ervaar ik de teamspirit!”

 

twan Twan Fenger, loopbaancoach“Teamspirit is voor mij erg belangrijk. Het is voor mij hetzelfde als synergie: het resultaat is veel meer dan alleen jij en ik samen. De ontwikkeling van Senseo vind ik een mooi voorbeeld hiervan: hoe de koffieleverancier Douwe Egberts en electronicaconcern Philips samen de wereld van koffie zetten voorgoed veranderden.”

 

atie Atie van Gennip, coach

“Teamspirit betekent voor mij: met z’n allen de schouders eronder zetten, de neuzen dezelfde kant op en tegelijk erkennen dat ieder van ons anders is. Met het erkennen van verschillen, verdwijnen oordelen. Als je vanuit deze instelling met elkaar werkt, dan levert dat naast prestaties en resultaten die voldoening geven, veel plezier en energie!”

Wil je ook onderdeel uitmaken van dit enthousiaste team? Bekijk onze vacature voor freelance loopbaancoach.

 

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.