Netwerklunches Duurzame Inzetbaarheid 2015

Dynamisch Bureaunieuwe serie organiseert in samenwerking met Spaces 2 á 3 keer per jaar netwerklunches in “De Rode Olifant” in Den Haag. De eerstvolgende netwerklunch is op 8 oktober 2015 om 12.00 uur, inloop is vanaf 11.30 uur.

Netwerklunches

Tijdens deze netwerklunches ontmoet je vakgenoten/professionals die werkzaam zijn in de sector ‘arbeid en gezondheid’. Met elkaar sparren, kennis uitwisselen en elkaars netwerk versterken is de opzet van deze inspirerende lunches. De insteek is duurzame inzetbaarheid.

Per netwerklunch wordt een specifiek thema belicht, volgt een verdiepingsslag en worden één of meerdere zogenaamde ‘best practices’ gepresenteerd. Dit zijn goedwerkende voorbeelden uit de praktijk die hun diensten al bewezen hebben. Een unieke gelegenheid om jezelf en jouw organisatie op de kaart te zetten.

Na afloop ben je welkom bij de rondleiding van Spaces voor een kijkje in de keuken van het voormalig hoofdkantoor van Esso, een architectonisch hoogstandje. Deelname aan de netwerklunch is kosteloos.

Wil je zeker zijn van een tijdige uitnodiging voor deze lunches of je al meteen aanmelden voor 8 oktober? Mail dan naar info@dynamischbureau.nl. Collega’s die ook een uitnodiging willen, zijn ook van harte welkom. Vermeld dan s.v.p. hun voornaam, achternaam en e-mailadres.

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.