Netwerklunches Duurzame Inzetbaarheid 2016

Dynamisch Bureauoverleg organiseert samen met Vitaal aan het Werk in 2016 meerdere keren netwerklunches in “De Rode Olifant” te Den Haag met als thema Duurzame Inzetbaarheid. De eerstvolgende is 26 mei, van 11.00 uur tot 14.30 uur.Deze netwerklunches zijn exclusief voor HR en verzuim professionals die werkzaam zijn binnen Zorg, Welzijn of Onderwijs. Met elkaar sparren, kennis uitwisselen over bijvoorbeeld outplacement en elkaars netwerk versterken is de opzet van deze inspirerende lunches.

De netwerklunch wordt kosteloos aangeboden.

De reacties op de lunches van voorgaande jaren zijn bijzonder positief en we krijgen van de deelnemers een dikke 8. Een greep uit de reacties: ‘Informatief’, ‘goede sprekers’, ‘energie gevend’, ‘mooie locatie’, ‘warme ontvangst’, ‘top!’, en ’erg goed verzorgd”.

Netwerklunch

Elke netwerklunch start met een plenaire bijeenkomst waarin één zogenaamde ‘best practice’ op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid wordt gepresenteerd. Dit zijn goedwerkende voorbeelden uit de praktijk die hun diensten al bewezen hebben. Daarna genieten we in het restaurant van een heerlijke lunch met volop mogelijkheid om de andere deelnemers te ontmoeten en kennis en ervaring uit te wisselen. Daarna volgt een interessante verdiepingssessie die aansluit bij het thema.

Ben je werkzaam als HR of verzuim professional binnen Zorg, Welzijn en Onderwijs en wil je zeker zijn van een tijdige uitnodiging voor deze lunches of je al meteen aanmelden voor 26 mei? Mail dan naar info@dynamischbureau.nl. Collega’s die ook een uitnodiging willen, zijn ook van harte welkom. Vermeld dan s.v.p. hun voornaam, achternaam en e-mailadres.

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.