Terugblik Netwerklunch 21 januari

terugblik netwerk lunch

Op 21 januari 2016 heeft Dynamisch Bureau samen met Vitaal aan het werk weer een geslaagde netwerklunch georganiseerd in het kader van Duurzame Inzetbaarheid.

De bijeenkomst is erg enthousiast ontvangen door alle aanwezige HR en verzuim professionals. Een greep uit de reacties: ‘erg leuk’, ‘prettige sfeer’, ‘fijn om te kunnen netwerken’, ‘interessant’. Met dank aan Michiel Hordijk voor het delen van zijn kennis van en ervaring met pesten op het werk. De verdiepingssessie over werkstress verzorgd door Marcel Hoiting en Kirsten Nelis van Vitaal aan het werk is ook erg goed ontvangen en heeft de aanwezigen aan het denken gezet over dit onderwerp.

HR of vermzuim professional

Ben je een HR of verzuim professional werkzaam binnen Zorg, Welzijn of Onderwijs en wil je ook een keer deelnemen aan deze inspirerende lunch? Zet ‘m vast in je agenda: de eerstvolgende is op 26 mei 2016 van 11.00-14.30 uur. De netwerklunch wordt kosteloos aangeboden.

Elke netwerklunch start met een plenaire bijeenkomst waarin een zogenaamde ‘best practice’ op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid wordt gepresenteerd. Dit is een goedwerkend voorbeeld uit de praktijk.

Daarna genieten we in het restaurant van een heerlijke lunch waarbij je wordt uitgenodigd om steeds met anderen kennis en ervaring te delen in een prettige werkvorm.

Het middagprogramma is een interessante verdiepingssessie die aansluit bij het thema.

Wil je zeker zijn van een tijdige uitnodiging voor deze lunches of je al meteen aanmelden voor 26 mei? Mail dan naar info@dynamischbureau.nl. Collega’s die ook een uitnodiging willen, zijn ook van harte welkom. Vermeld dan s.v.p. hun voornaam, achternaam en e-mailadres.

Hieronder een impressie van de lunches van 12 maart 2015 en 21 januari 2016.

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.