Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Marinke Ros: interim projectleider of teamleider

 

Marinke Ros: interim projectleider of teamleider

Dynamisch Bureau gelooft in de kracht van netwerken naar werk en daarom zetten wij regelmatig een coachee in de schijnwerpers.

Deze keer is dat Marinke Ros. Marinke wil graag aan de slag als interim projectleider of teamleider. Zij heeft veel ervaring op het gebied van internationale samenwerking en de multiculturele samenleving in Nederland.

Marinke: “Graag start ik als interim projectleider of teamleider. Ik heb jarenlange ervaring in de non-profitsector, zowel in Nederland als daarbuiten, maar ben ook nieuwsgiering naar andere sectoren. Ik sta open voor mogelijkheden in zowel binnen- als buitenland. Het ligt me goed om projectmatig te werken, van het ontwikkelen van het concept tot het realiseren en steeds verder uitbouwen van de projectactiviteiten. Dit maakt mij enthousiast en in dit enthousiasme neem ik graag anderen mee. Als een coachend leider ben ik in staat om verbinding in teams te brengen met oog voor de persoonlijke en professionele mogelijkheden en ontwikkelingskansen van de individuele medewerkers. Ik ben analytisch, energiek, praktisch, empathisch en doelgericht.”

Mocht je ingangen en ideeën hebben voor Marinke neem dan contact op met haar via LinkedIn:

LinkedIn profiel Marinke Ros

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.