3 redenen om talent centraal te zetten

v

Heb je een knagend gevoel dat je niet meer helemaal op de juiste plek zit? Komen jouw talenten en drijfveren niet meer goed uit de verf? Of ben je nu toe aan een nieuwe stap in je loopbaan?

Dynamisch Bureau organiseert op 31 januari en 1 februari 2015 het Loopbaanbezinningsweekend op de prachtige locatie “Buitengoed” Uylenburg in Delfgauw, naast het natuurgebied Bieslandse Bos.

Tijdens het weekend ga jij samen met anderen aan de slag met loopbaanvragen die bij je spelen. Je slaat twee vliegen in een klap: lekker een ontspannen weekend uit en tegelijkertijd werken aan je loopbaan!

Het weekend gaat je sowieso het volgende opleveren:

  • Je krijgt beter zicht op je talenten en hoe je die kan presenteren. Zo kan je jezelf beter “verkopen” bij het netwerken en solliciteren
  • Je krijgt meer helderheid over waar jij blij van wordt op je werk
  • Je krijgt antwoord op mogelijke loopbaanvragen die je hebt
  • Je krijgt zicht op mogelijke vervolgstappen in je loopbaan
  • Je leert anderen kennen die in een vergelijkbare situatie zitten, zodat jullie elkaar kunnen helpen, steunen en mogelijk van elkaars netwerk gebruik kunnen maken

Er wordt met diverse werkvormen in de groep gewerkt en er is ook veel ruimte voor persoonlijke aandacht van onze loopbaancoaches.

De prijs voor dit volledig verzorgde weekend is: € 397,-(inclusief BTW).
Inbegrepen is: Ontbijt, lunches, drankjes, een 3-gangen diner en de overnachting, alle workshops en materialen.

Je kunt je opgeven voor dit weekend door ons te mailen op info@dynamischbureau.nl met vermelding van het aantal personen en of er speciale dieetwensen zijn. De overnachting is gebaseerd op een tweepersoonskamer. Geef daarom ook aan of je behoefte hebt aan een eenpersoonskamer (toeslag €22,50 inclusief BTW). Graag ontvangen wij nog je naam, adresgegevens en telefoonnummer.

Artikelen blijven ontvangen?

Ontvang regelmatig praktische tips, ideeën, ervaringen en inspiratie voor een fantastische loopbaan in en vanuit Zorg, Welzijn & Onderwijs! Je ontvangt hierbij ook gratis het E-book. Aanmelden kan via onderstaand formulier:

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.