Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

In de schijnwerpers: Koen van den Noort

koen van den noortDynamisch Bureau gelooft in de kracht van netwerken naar werk en daarom zetten wij elke maand een coachee in de schijnwerpers. Deze maand is dat Koen van den Noort. Mocht je ingangen hebben voor Koen voor een oriënterend netwerkgesprek, mail dan op info@dynamischbureau.nl of benader Koen zelf via LinkedIn (zie onder).

Wat wil Koen?

Koen: “Ik wil werken als projectmanager bij interieurbouw-projecten voor winkels, waarbij ik betrokken ben van concept tot realisatie.

Met mijn jarenlange ervaring als verkoper en leidinggevende binnen de detailhandel aangevuld met mijn achtergrond als vormgever, weet ik als geen ander hoe belangrijk een interieur is bij de psychologie van het winkelen. Hier klopt elk detail, voelen de gasten zich thuis en rinkelt de kassa.

Ik ben leergierig, creatief, oplossingsgericht, sterk analytisch en ik pak zaken heel snel op. Ik houd van structuur en een duidelijke planning. Daarbij werk ik graag samen met een hecht team, om van elkaar te kunnen leren en om ondersteuning te geven en te krijgen. Samen bouwen aan een oogstrelend resultaat is mijn uiteindelijke doel. ”

Meer informatie of contact met Koen, kijk op zijn LinkedIn profiel.

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.