Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Amsterdam

020 82 08 224

In de schijnwerpers: Koen van den Noort

koen van den noortDynamisch Bureau gelooft in de kracht van netwerken naar werk en daarom zetten wij elke maand een coachee in de schijnwerpers. Deze maand is dat Koen van den Noort. Mocht je ingangen hebben voor Koen voor een oriënterend netwerkgesprek, mail dan op info@dynamischbureau.nl of benader Koen zelf via LinkedIn (zie onder).

Koen: “Ik wil werken als projectmanager bij interieurbouw-projecten voor winkels, waarbij ik betrokken ben van concept tot realisatie.

Met mijn jarenlange ervaring als verkoper en leidinggevende binnen de detailhandel aangevuld met mijn achtergrond als vormgever, weet ik als geen ander hoe belangrijk een interieur is bij de psychologie van het winkelen. Hier klopt elk detail, voelen de gasten zich thuis en rinkelt de kassa.

Ik ben leergierig, creatief, oplossingsgericht, sterk analytisch en ik pak zaken heel snel op. Ik houd van structuur en een duidelijke planning. Daarbij werk ik graag samen met een hecht team, om van elkaar te kunnen leren en om ondersteuning te geven en te krijgen. Samen bouwen aan een oogstrelend resultaat is mijn uiteindelijke doel. ”

Meer informatie of contact met Koen, kijk op zijn LinkedIn profiel:

https://nl.linkedin.com/in/koenvandennoort

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.