Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

In de schijnwerpers: John Frick

John FrickDynamisch Bureau gelooft in de kracht van netwerken naar werk en daarom zetten wij elke maand een coachee in de schijnwerpers. Deze maand is dat John Frick.

Wie is John

John: “Ik heb jarenlang gewerkt als docent in een internationale setting en ik ben daarnaast muzikant. Ik ben nu op zoek naar een creatieve functie waarbij ik mijn kennis en ervaring met fotografie, video, schrijven, muziek en onderwijs goed kan gebruiken en combineren. Hoe precies wil ik al netwerkend onderzoeken.

Mijn gedachten gaan uit naar marketing-communicatie activiteiten voor educatieve en internationale organisaties. Mijn creativiteit, probleemoplossend vermogen, communicatieve en sociale vaardigheden kan ik hier goed in zetten. Ik weet dat ik een verschil kan maken.”

Mocht je ingangen hebben voor John voor een oriënterend netwerkgesprek, mail dan op info@dynamischbureau.nl. Of benader John zelf via LinkedIn.

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.