Regio Den Haag

070 361 17 60

Regio Rotterdam

010 820 88 59

Regio Leiden

071 820 03 35

Regio Haarlem

023 820 09 53

Regio Amsterdam

020 82 08 224

In de schijnwerpers: John Frick

John FrickDynamisch Bureau gelooft in de kracht van netwerken naar werk en daarom zetten wij elke maand een coachee in de schijnwerpers. Deze maand is dat John Frick.

Wie is John

John: “Ik heb jarenlang gewerkt als docent in een internationale setting en ik ben daarnaast muzikant. Ik ben nu op zoek naar een creatieve functie waarbij ik mijn kennis en ervaring met fotografie, video, schrijven, muziek en onderwijs goed kan gebruiken en combineren. Hoe precies wil ik al netwerkend onderzoeken.

Mijn gedachten gaan uit naar marketing-communicatie activiteiten voor educatieve en internationale organisaties. Mijn creativiteit, probleemoplossend vermogen, communicatieve en sociale vaardigheden kan ik hier goed in zetten. Ik weet dat ik een verschil kan maken.”

Mocht je ingangen hebben voor John voor een oriënterend netwerkgesprek, mail dan op info@dynamischbureau.nl. Of benader John zelf via LinkedIn:
https://nl.linkedin.com/in/johnafrick

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.