Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Gratis webinar: De geheimen om loopbaan te vinden die “thuiskomen” is

We brengenoverleg gemiddeld 50.000 uur op werk door in ons leven. Grote kans dat je tijdens je loopbaan meer tijd op je werk doorbrengt, dan met je gezin, familie of vrienden. Maar vinden we ons werk ook echt leuk?

Veel mensen hebben tegenwoordig twijfels over hun baan, lopen vast en merken dat ze niet doen wat ze echt graag willen. Met een loopbaan die echt bij je past, ben je gelukkiger en krijg je meer energie.

Op maandag 15 december a.s. om 20.00 uur kun je in ons webinar (online seminar) ontdekken over hoe je wel een loopbaan kan vinden waar je blij van wordt.

In het webinar krijg je helder:

  • Hoe je lekkerder in je vel kan komen, zodat je je op je werk ook beter voelt
  • Wat juist de nadelen zijn van streven naar een droombaan
  • Hoe je je loopbaan de juiste wending kan geven
  • Welke boeken je daarbij zouden kunnen helpen
  • Hoe je op je werk het gevoel van “thuiskomen” kan ervaren

Het webinar is voor mensen die zelf worstelen met hun loopbaan, maar ook voor mensen die anderen in hun omgeving een boost willen geven om voor hun loopbaan in actie te komen! Het webinar wordt gegeven door Maaike Pronk en Elvira Heemskerk.
Je  kunt je hier meteen opgeven:

Ja ik doe mee met het webinar.
(Het webinar is gratis).
Ken je mensen die geïnteresseerd zijn in onderwerpen rondom loopbaan en/of re-integratie kijk dan samen en deel dit bericht!

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.