Yvonne Moerland: “Ik heb door de begeleiding weer grip gekregen op mijn situatie. Dit geeft mij veel rust en vertrouwen in de toekomst.”

Yvonne-Moerland

Het eerste dat mijn coach zei, was: “Het gaat om jou en we doen het op jouw manier!” Deze persoonlijke benadering had mij bij het lezen van de website al direct aangetrokken.

Bij Dynamisch Bureau heb ik in het kader van mijn re-integratie tijdens mijn ziekte, een 2e spoortraject gevolgd. Ik ben begeleid in het opkomen voor mijzelf en leerde zodanig voor mijzelf te zorgen waardoor ik mijn grenzen beter kon aangeven en niet oververmoeid raakte. Ook heb ik geleerd om assertieve gesprekken met mijn leidinggevende te voeren. De technieken uit deze methode gebruik ik dagelijks. Ik heb weer grip gekregen op dingen, ik kom sneller in actie en heb meer de controle in eigen hand. Dit geeft mij veel rust en vertrouwen in de toekomst.

We zijn aan de slag gegaan met de mogelijkheden die er vanuit mijn ziekte wél zijn, waardoor ik snel in een andere aangepaste functie terug kon naar mijn huidige werkgever.

Heel praktisch hielp Dynamisch Bureau mij met de financiële en arbeidsrechtelijke zaken die ten gevolge van mijn ziekte niet meer klopten.

Naast mijn baan heb ik door dit traject ook mijn passie gevonden. Door te leren luisteren naar mijn eigen lichaam en mijn hart te volgen. Ik werk nu, naast mijn baan, als vrijwilliger op een kinderboerderij en begeleid volwassenen met een verstandelijke beperking in het leren werken in de moestuin. Mijn droom is om zelf een zorgboerderij op te zetten. Het ‘hoe en wat’ komt nog. Geweldig toch!