Sandra Korenblom: “Ook met arbeidsbeperkingen kun je een andere baan vinden; er zijn werkgevers die je een kans bieden.”

Sandra-Korenblom

Via mijn werkgever ben ik aangemeld bij Dynamisch Bureau voor een 2e spoortraject. Ik was deels ziek gemeld, kon mijn functie niet meer aan en het was nodig om bij een andere werkgever werk te zoeken. Ik voelde me erg onzeker of er nog wel een werkgever zat te wachten op iemand met beperkingen, zoals ik.

Door de begeleiding van mijn coach bij Dynamisch Bureau kreeg ik meer zelfvertrouwen. We gingen het hebben over mijn talenten en het positieve werd benadrukt.

Toen ik eraan toe was, ben ik door Dynamisch Bureau “in de schijnwerpers gezet”, dat wil zeggen dat mijn profiel werd gedeeld met het netwerk van Dynamisch Bureau en via social media. Hierbij werd gevraagd naar een werkervaringsplek voor mij. Meerdere mensen reageerden en uiteindelijk heb ik voor de functie van frontoffice medewerker bij Medivus gekozen.

De werkervaringsplek was een succes en het werd daarna betaald werk. 

Eerst op detacheringsbasis en nu heb ik een jaarcontract. Ik ben daar erg blij mee. Medivus gaf mij een kans om te werken met mijn beperkingen. Ik word gewaardeerd en mijn talenten worden gezien. Ik kan nu goed rondkomen van mijn inkomen en mijn WIA-uitkering. Ik heb nu ook rust gevonden op financieel vlak en zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Aan anderen wil ik meegeven dat je met arbeidsbeperkingen toch een andere baan kan vinden, ook al duurt het wat langer. Geef niet op en blijf vooral positief. Er zijn werkgevers die je een kans geven. Voor de begeleiding daarnaartoe heb je aan Dynamisch Bureau een goede!