Robbert Kroon: “Ik heb nu weer zin in het leven en ben lekker aan de slag. Ik doe hele andere dingen dan ik jarenlang gedaan heb én die ik leuk vind.”

robbert-kroon

Bijna 20 jaar heb ik als bedrijfsleider gewerkt en dat paste op een gegeven moment niet meer bij mij. Ik was overspannen geworden en kwam tot de conclusie dat ik met mijn loopbaan een andere richting op wilde gaan. Mijn hele leven stond op zijn kop.
Ik wilde graag professioneel begeleid worden zodat ik écht de juiste loopbaankeuze kon gaan maken. Via via ben ik doorverwezen naar Dynamisch Bureau.

Bij de kennismaking met mijn coach had ik meteen het idee dat zij mij volledig begreep en zij mij ook het advies en de ruimte kon geven die ik nodig had.

De begeleiding bij Dynamisch Bureau heb ik als zeer prettig ervaren. Ik werd serieus genomen en er werd naar mij geluisterd. Ik heb uiteindelijk zelf de keuze gemaakt om in de logistiek te gaan werken zonder dat mijn coach mij in een bepaalde richting stuurde.

Het beroepskeuzeonderzoek en de talentenanalyse vond ik erg zinvol.

Ook in mijn omgeving heb ik navraag gedaan welke talenten zij in mij zagen. Daar kwamen talenten uit waar ik geen moment bij stil heb gestaan en die wel degelijk een positieve invloed hebben op mijn functioneren.
In het traject werd veel aandacht besteed aan netwerken en het aangaan van oriënterende gesprekken. Via mijn eigen netwerk ben ik in contact gekomen met iemand die vertrouwen in mij had en mij uiteindelijk de mogelijkheid heeft geboden om te komen werken als logistiek coördinator.

Ik heb nu weer zin in het leven en ben lekker aan de slag. Ik heb weer structuur en ik doe hele andere dingen dan ik gedaan heb én die ik leuk vind. Vanuit hier kan ik mij weer verder ontwikkelen.

Mijn advies aan anderen is: neem de tijd, maak de keuzes vanuit jezelf en laat je zo min mogelijk beïnvloeden door anderen. Daarnaast: onderschat je eigen kwaliteiten niet, kom erachter welke dat zijn en gebruik ze goed!