Joke Spaans: “Het heeft me enorm geholpen om mijn netwerk effectiever in te zetten in mijn zoektocht naar werk.”

Joke-Spaans-foto-2

Al langere tijd geleden ben ik via de site in contact gekomen met Dynamisch Bureau. Ik had mij toen geabonneerd op de artikelen en werd steeds op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en leuke tips.

Het bijzondere is dat ik vergelijkbaar werk deed als de loopbaancoaches van Dynamisch Bureau. Toen ik zelf zonder werk kwam te zitten, heb ik een kennismaking aangevraagd bij Dynamisch Bureau en dat klikte direct. Voor mij voelde het goed om te sparren met een professional om te kijken of ik op de goede weg zat en om te onderzoeken wat ik nu echt wilde in mijn verdere loopbaan. Spaces, waar hun kantoor in Den Haag is gevestigd, vind ik daarnaast een enorm inspirerende plek.

Wat me het meest heeft geholpen in het traject was het up to date maken van mijn cv, goed kijken naar mijn LinkedIn profiel en de tips hoe ik mijn netwerk effectiever kan inzetten in de zoektocht naar werk. Uiteindelijk heb ik een andere baan gevonden in hetzelfde werkveld. 

Ik ben nu accountmanager/job coach bij een tot één van de grootste werkgevers voor onder andere, gesubsidieerde arbeid in Den Haag. Dat voelt goed en ik zie mijn toekomst positief in. Dit is mede gelukt dankzij de ondersteuning van Dynamisch Bureau.

Ik adviseer iedereen gebruik te maken van een coach bij Dynamisch Bureau, het helpt echt! Misschien denk je van tevoren dat het niet nodig is maar het is fijn als er iemand met je meedenkt!