Jessica Zalmman: “Het eerste gesprek voelde meteen goed. Er werd een veilige omgeving gecreëerd en mijn coach had kennis van zaken.”

Jessica-Zalmann

Via Google heb ik Dynamisch Bureau gevonden. Ik zat ineens zonder werk en mijn werkgever had een outplacementbudget ter beschikking gesteld. Ik maakte mij in die periode erg veel zorgen over de toekomst.

Ook had mijn zelfvertrouwen een enorme deuk gekregen door dat ik “eruit lag”. Ik heb contact gelegd met drie outplacementbureaus en uiteindelijk gekozen voor Dynamisch Bureau omdat het eerste gesprek meteen goed voelde. De aanpak is persoonlijk, professioneel en betrokken.

Ik heb altijd als leidinggevende gewerkt in de zorg, maar ik wilde iets anders. In het traject heb ik een juiste richting geformuleerd en ben ik ook weer aan het werk gekomen. Ik ben weer optimistisch en het gaat goed. De hulp bij het maken van een mooie cv, een goede motivatiebrief en het oefenen van de gesprekken hebben hier zeker aan bijgedragen. En vanuit de Geweldloze Communicatie heb ik belangrijke inzichten meegekregen, zoals wat ik nodig heb om verder te kunnen en waar mijn behoeften liggen.

Als je je baan verliest en je ziet je toekomst niet duidelijk voor ogen, zoek dan mensen die je daarbij kunnen helpen. Er is altijd perspectief, maar soms moet iemand je even de juiste kant op helpen. Dynamisch Bureau kan ik dan van harte aanbevelen!