Gerdien van Druten: “Door de begeleiding durfde ik de stap te zetten naar een eigen bedrijf.”

Gerdien-van-Druten
Door de inzichten die ik bij Dynamisch Bureau heb opgedaan en het enthousiasme van mijn coach durfde ik de stap te zetten om als zelfstandig ondernemer te starten. Mijn coach was betrokken en objectief. Ze maakte gebruik van diverse technieken waarmee ik zelf aan de slag ging om helderheid te krijgen. Dat maakte dat ik direct zelf veel invloed had op mijn eigen traject.

Ik was HR-manager en afdelingsmanager bij een klein bedrijf met ongeveer 50 medewerkers. Ik merkte steeds meer dat ik door de diversiteit in mijn takenpakket niet meer goed wist waar ik goed in was en wat ik leuk vond. Dit maakte me onzeker over mijn functioneren en over mijn toekomst en ook een beetje doelloos met betrekking tot een eventuele volgende baan.

Terwijl ik het traject was gestart bij Dynamisch Bureau werd het bedrijf verkocht en werd ik boventallig waardoor de noodzaak nog groter werd om duidelijker in kaart te krijgen wat mijn sterke kanten zijn en wat ik leuk vind. Daar heeft de begeleiding uitstekend bij geholpen.

Ik ben nu eigenaar van Gerdiensten, waar ik ondernemers een plek bied waar je terecht kunt om aan je bedrijf te werken, waar ik workshop-ruimte verhuur en ondernemers de mogelijkheid bied onderling te netwerken.

Mijn persoonlijke boodschap: “gun jezelf een coach en ontdek en ga doen wat bij je past!”