Danny Hagg: “Ik werd gestimuleerd te netwerken en heb daardoor snel een nieuwe baan gevonden. Voor mij en mijn gezin een grote opluchting!”

Danny-Hagg

Na 23 jaar trouwe dienst werd ik ineens ontslagen wegens een reorganisatie. Mijn werkgever bood mij een traject aan bij Dynamisch Bureau. Na een eerste kennismaking had ik er alle vertrouwen in dat mijn coach mij kon helpen mijn gedachten te ordenen en mij kon helpen om de juiste stappen te zetten voor de toekomst.

In 23 jaar is er natuurlijk erg veel veranderd in de manier waarop je potentiële werkgevers het beste benadert. Het was voor mij erg prettig om daarbij geholpen te worden.

De begeleiding van Dynamisch Bureau heb ik als zeer positief ervaren. Aanvankelijk werd ik afgeremd in het solliciteren om eerst de juiste visie te bepalen (talenten definiëren, cv opstellen, doelstelling schrijven, etc.). Verderop in het traject werd ik juist aangemoedigd om veel te gaan netwerken naast het solliciteren.

Wat mij vooral aansprak in het traject, was het persoonlijke contact met mijn coach en de open sfeer.

Maar ook de grondige analyse van mijzelf, mijn leven en mijn verwachtingen hebben mij erg geholpen. Ik ben gestimuleerd in het opzetten van mijn netwerk en heb zo een werkgever gevonden die geheel bij mijn wensen aansluit.

Ik adviseer anderen die in dezelfde situatie zitten om ook professionele begeleiding te zoeken. Zo kunnen ze zich goed bezinnen op de toekomst en kunnen ze net als ik snel een baan vinden die bij ze past!