Chantal Lamens: “Ik heb in het traject geleerd om mezelf te accepteren zoals ik ben en heb daar nu mijn loopbaan op afgestemd.”

Profielfoto-Chantal-Lamens

De organisatie waar ik werkte, was aan veranderingen onderhevig en ik was er niet meer op mijn plek. Na 12,5 jaar met veel plezier te hebben gewerkt, heb ik samen met mijn werkgever besloten om afscheid te nemen en kwam ik in aanmerking voor een outplacement. Via Google kwam ik op de website van Dynamisch Bureau en wat ik las, sprak me aan. De persoonlijke en prettige aanpak werd in het kennismakingsgesprek bevestigd.
De eerste periode was zwaar. Gelukkig heeft mijn coach me daarin goed begeleid. Mijn ervaring is dat je echt door de rouwfase heen moet anders kun je niet met een frisse blik naar de toekomst kijken.

Ik heb in het traject beter zicht gekregen op mijn talenten door middel van talentenkaartjes en de uitgebreide rapportage van mijn talenten en drijfveren. Ook de begeleiding bij het opnieuw vormgeven van mijn cv en een doelstelling schrijven, heeft mij enorm geholpen. Dankzij alle inzichten en mijn persoonlijke ontwikkeling tijdens het traject, heb ik de stap gezet om als ZZP-er te starten.

Vervolgens ben ik ook goed begeleid bij het schrijven van mijn ondernemingsplan en het maken van mijn website

Wat mij nog het meest heeft geholpen, is dat ik in het traject heb geleerd om mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik stem daar nu mijn loopbaan op af. Mijn advies aan anderen? Zoek een goede coach, die werkt op basis van vertrouwen, openheid, eerlijkheid en die prikkelt en uitdaagt. Dan kom je er sterker uit. Bij Dynamisch Bureau kan je voor zo’n coach zeker goed terecht.