Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

Dominique zoekt werkervaring als WMO consulent

dominique de haan

Dynamisch Bureau gelooft in de kracht van netwerken naar werk en daarom zetten wij regelmatig een coachee in de schijnwerpers.

WMO adviseur of WMO consulent

Deze keer is dat Dominique de Haan. We zijn voor Dominique op zoek naar een werkervaringsplek als WMO adviseur of WMO consulent. Aangezien Dominique nog geen directe werkervaring heeft in deze functie, is dit voor haar erg belangrijk. Omdat dit een werkervaringsplek betreft, kan Dominique aan de slag met behoud van uitkering. De werkgever maakt daarom geen salariskosten.

Dominique: “Ik vind het belangrijk dat alle mensen ongeacht beperkingen of leeftijd kunnen meedoen in de maatschappij. Dit is mijn drijfveer om WMO adviseur/ WMO consulent te worden. Ik bezit het talent om mensen te motiveren en te inspireren om zelf stappen te zetten. Anderen waarderen mij om mijn inlevingsvermogen, opmerkingsgave, deskundigheid en creativiteit.
Mijn kennis van de WMO wordt onder andere gevormd door mijn functie als teammanager binnen de gemeente Delft en door de opleiding voor WMO consulent (WWZ-Academie) welke ik afrond op 28 februari 2018.”

Mocht je ingangen en ideeën hebben voor Dominique die haar kunnen helpen aan gerichte werkervaring, mail dan op info@dynamischbureau.nl.  Je kunt ook Dominique zelf via LinkedIn benaderen:
LinkedIn profiel Dominique de Haan

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.