Regio Den Haag

Regio Rotterdam

Regio Leiden

Regio Haarlem

Regio Amsterdam

26 mei Netwerklunch Duurzame Inzetbaarheid

netwerklunchDynamisch Bureau organiseert binnenkort weer een netwerklunch Duurzame Inzetbaarheid. Ben je een HR of verzuim professional werkzaam binnen Zorg, Welzijn of Onderwijs en wil je deelnemen aan deze inspirerende lunch op 26 mei 2016 van 11.00-14.30 uur?

De netwerklunch

De inspirerende lunches worden zeer enthousiast ontvangen. Het doel is om met elkaar te sparren, kennis uit te wisselen en elkaars netwerk te versterken. De netwerklunch wordt je kosteloos aangeboden en dit keer krijg je ook nog een eigen TMA talentanalyse inclusief bespreking cadeau! Hiermee krijg je beter zicht op je eigen talenten en welke competenties goed bij je passen, en krijg je een indruk van de TMA methode waar Dynamisch Bureau mee werkt.

Voordat we aan tafel gaan, deelt Selma Berndsen, organisatiepsycholoog, haar ervaring met een groot project voor een brancheorganisatie waarin de talenten en competenties van medewerkers optimaal ingezet worden.

Verder verzorgt Francisca Schroer, directeur van EHRM Vision, leverancier van de TMA methode, een verdiepingssessie: “Van competentie naar talentmanagement: een trend of duurzame verandering?” Zij neemt je in vogelvlucht mee door de tijd en laat je zien hoe de methodieken veranderen en talentmanagement een nieuwe mindset vraagt van het management en de medewerkers.

Zelfregulerende teams gecombineerd met eigen verantwoordelijkheid vergt veel van het leervermogen en leerbehoefte van de medewerker.

Wil je zeker zijn van een plaats op 26 mei en je eigen TMA talentanalyse? Mail dan snel naar info@dynamischbureau.nl. Het aantal plaatsen is beperkt. Andere HR en verzuim professionals die werkzaam zijn binnen Zorg, Welzijn of Onderwijs zijn ook van harte welkom. Vermeld dan s.v.p. hun voornaam, achternaam en e-mailadres. Voor de bijeenkomst ontvang je nog een bevestiging met alle details. Hartelijk dank en graag tot 26 mei!

Hieronder een impressie van eerdere lunches.

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.