12,5 jarig bestaan Dynamisch Bureau

12,5 jaar Dynamisch Bureau van Maaike

Op 5 april 2018 bestond Dynamisch Bureau 12,5 jaar! Tijd voor een feestje! Eerst verzorgden Maaike Pronk en Atie van Gennip een workshop “optimale inzet van talent!”. Er was veel belangstelling voor de workshop en de groep ging enthousiast aan de gang met het onderwerp talenten.

Middag met een gouden randje

Na de workshop volgde een meer informeel gedeelte met een hapje en drankje. De eigenaar van Dynamisch Bureau, Maaike Pronk, blikte terug op het 12,5 jarig bestaan van haar bureau met alle hoogte- en ook dieptepunten en wist hiermee mensen te raken. De medewerkers van Dynamisch Bureau typeerden haar met enkele talenten, zoals: doorzettingsvermogen, zakelijk maar ook menselijk en enthousiast. Het optreden van jong talent op viool van Muziekcentrum 1001 Nacht, sloot naadloos aan bij het thema “talent”.  Al met al een middag “met een gouden randje” om met een glimlach aan terug te denken. Op naar de volgende 12,5 jaar!

Inschrijven artikelen

  • Ontvang regelmatig praktische tips, ervaringen en inspiratie voor het vergroten van werkgeluk! Laat hier je gegevens achter.